BMW X4 xDrive30i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,7 – 7,7
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 198 – 176

BMW X4 M40i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,7 – 8,9
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 221 – 202

OBLIKA PREDNJEGA DELA BMW X4 Z NOVO LEDVIČKO BMW.

Zaradi popolnoma prenovljenega sprednjega dela BMW X4 izžareva naprednejšo navzočnost kot kdaj koli prej. Posebej oglata ledvička, preoblikovan odbijač z navpičnimi odprtinami za dovod zraka in žarometi Full LED, nameščeni nižje za 10 mm, pa mu zagotavljajo največjo stopnjo sodobnosti in atletskosti iz vseh možnih kotov.

OBLIKA ZADKA BMW X4 Z ZADNJIMI LUČMI FULL LED.

Zadek BMW X4 pošilja signal avtoritete in športnosti. Zadnje luči Full LED zaradi nove oblike vzbudijo še večjo navzočnost, široka, z oblogo poravnana zaključka izpušnih cevi proste oblike pa poudarjata sodobnost nadvse naprednega športnega terenskega kupeja. V kombinaciji s preoblikovanim ščitnikom podvozja med zaključkoma izpušnih cevi zadek BMW X4 kaže avtoritativno in samozavestno držo na cesti.

OBLIKOVNI POUDARKI BMW X4 V NOTRANJOSTI.

Notranjost navdušuje s prenovljeno sredinsko konzolo, vključno z okrasnimi letvami v črni barvi visokega sijaja in novimi upravljalnimi elementi za klimatsko napravo. Za več udobja in intuitivno upravljanje bodo poskrbeli standardni športni sedeži iz perforiranega Sensateca, pa tudi 10,25-palčni osrednji informacijski prikazovalnik, ki ga je po želji mogoče naročiti celo z velikostjo dvanajstih palcev.

BMW Live Cockpit Plus.

BMW Live Cockpit Plus s funkcijo navigacije vključuje armaturno ploščo s 5,1-palčno instrumentno ploščo in 10,25-palčni nadzorni prikazovalnik z zaslonom na dotik visoke ločljivosti.

Športna prednja sedeža.

Športna prednja sedeža sta opremljena z različnimi možnostmi ročne nastavitve, vključno z vzdolžnim položajem, višino sedeža ter kotom nagiba naslonjala in sedežne ploskve. Dodatek za voznikov sedež: nastavitev širine naslonjala.

Galvanske prevleke za upravljalne elemente.

Opcijske ekskluzivne galvanske prevleke na upravljalnih elementih za električni pomik stekel, multifunkcijskih gumbih na volanu, nadzorni plošči na vratih in stikalu za zaklepanje vrat naredijo vtis visoke kakovosti.

VOZNA DINAMIKA BMW X4.

BMW X4 poleg inteligentne zasnove lahke konstrukcije odlikuje tudi edinstveno krmiljenje zračnih loput ledvičke Active Air Stream. Če je potreba po zraku za hlajenje pogonskega sklopa majhna, ostanejo lopute samodejno zaprte, da bi se še nadalje izboljšala aerodinamika. BMW M40i in BMW M40d pa predstavljata novo raven vozne dinamike in zmogljivosti. Doživite napredni športni terenski kupe z inteligentnim sistemom štirikolesnega pogona BMW xDrive.

Motorji TwinPower Turbo.

Tako bencinska kot dizelska različica 2,0-litrskega 4-valjnega motorja TwinPower Turbo zagotavlja največji užitek v vožnji. Agregata izstopata iz množice ostalih po zaslugi živahnega razvoja moči in spontanega odziva tudi v nizkem območju števila vrtljajev.

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo razporeja pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za dodatni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh razmerah na cesti.

Spremenljivo športno krmiljenje.

Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in okretno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, ki je potreben za zasuk volana. S tem se izboljša obnašanje vozila pri bolj dinamični vožnji in zmanjša napor, ki je potreben za krmiljenje pri parkiranju in obračanju.

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo.

DIGITALNE STORITVE IN SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU PRI BMW X4.

Inovativne tehnologije, kot so integracija pametnih telefonov, BMW Maps in BMW News, pa tudi najsodobnejši sistemi za pomoč vozniku, kot je Driving Assistant Professional, še nadalje izboljšajo vozno izkušnjo in varnost v BMW X4.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg vsebine Driving Assistant vključuje tudi asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami.

ORIGINALNA OPREMA BMW ZA BMW X4.

Z BMW X4 je užitek v vožnji zagotovljen. Originalna dodatna oprema BMW obstaja zaradi posebnih želja. Ponujamo vam bogat izbor posameznih dodatkov in pripomočkov, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW X4 v smislu kakovosti, oblikovanja in delovanja ter vam nudijo najboljšo možno dodano vrednost – karkoli že imate v mislih.

20-palčna BMW lita alu. platišča Y-spoke 695 Jet Black mat, set letnih kompletov koles.

20-palčna BMW lita alu. platišča Y-spoke 695 Jet Black mat. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) s praznovoznimi pnevmatikami.

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade je brisalnik za vetrobransko steklo z inovativno tehnologijo brisalnikov za bistveno učinkovitejše brisanje.

Strešni kovček BMW 420 v črni/Titanium Silver barvi.

Črn strešni kovček z bočnima stranicama v barvi Titanium Silver s ključavnico je dostopen z obeh strani in ima prostornino 420 litrov. Združljiv je z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW.

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. V črni barvi z vložkom X4 iz nerjavečega jekla.

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Lahek, a zelo stabilen zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 omogoča prevoz dveh običajnih ali električnih koles. Njegova najv. obremenitev je 60 kg in ga je mogoče kompaktno zložiti.

BMW Advanced Car Eye 2.

V primeru nenavadnega dogajanja nadvse občutljiva kamera Full HD samodejno posname situacijo pred in za avtomobilom.

BMW M PERFORMANCE PARTS ZA BMW X4.

BMW X4 samozavestno izstopa iz množice s svojo prepoznavno obliko: z nadvse kakovostnimi izdelki iz programa BMW M Performance Parts boste še močneje poudarili športni značaj tega prepoznavnega športnega terenskega kupeja.

Karbonska ledvička M Performance.

Pokažite svoj slog: okvir ledvičke M Performance je izdelan iz karbonskih vlaken premijske kakovosti. Za posebej eleganten, športen in individualen videz.

Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance.

Vpadljiva M pokrova zunanjih ogledal iz karbonskih vlaken poudarjata visokotehnološki značaj vozila in prinašata individualni športni pridih.

21-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 701 M dvobarvna Jet Black mat, rezkana do sijaja.

21-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 701 M dvobarvna Jet Black mat, stružena do sijaja. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) s praznovoznimi pnevmatikami.

Volan M Performance.

Volan M Performance s svojo izrazito obliko in vrhunskim oprijemom iz Alcantare zagotavlja prepoznavno vzdušje motošporta v kokpitu.

Preproge M Performance.

Premijski videz, izjemen oprijem: preproge M Performance prinašajo individualno športno noto v prostor za noge, celotnemu vozilu pa dajejo dinamičnejši videz.

Pokrov antene M Performance iz aramidnih vlaken.

Pokrov antene iz aramidnih vlaken je tako vizualni kot funkcionalni poudarek na strehi vozila.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X4.

Razmišljate o financiranju svojega novega BMW X4 ali pa potrebujete več informacij o izdelku? Preprosto sledite spodnji povezavi ter izvedite več o privlačnih ponudbah financiranja in možnostih BMW Financial Services.

APLIKACIJA BMW BROCHURE: VSI MODELI BMW IN NJIHOVE PODROBNOSTI.

Odkrijte vse modele BMW in njihove poudarke z aplikacijo BMW Brochure.

Poraba goriva in emisije CO2 za BMW X4.

BMW X4 xDrive30i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,7 – 7,7
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 198 – 176

BMW X4 M40i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,7 – 8,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 221 – 202

Informacije o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo pri izbranem modelu.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v “Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov”, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

Vrednosti že temeljijo na novi uredbi globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so preračunane v vrednosti, ki so enakovredne novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC), da se omogoči primerjava med vozili. Pri davkih na motorna vozila ali drugih dajatvah, ki temeljijo na (vsaj med drugim) emisijah CO2, se lahko vrednosti CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj.