POSEBNA PONUDBA.

Pregled vseh aktualnih posebnih ponudb BMW.

Z našimi posebnimi ponudbami boste še lažje našli model BMW, ki sovpada z vašim življenskim slogom ter ustrezno financiranje zanj.

IZJEMNA PRILOŽNOST ZA NOVI BMW.

Dodatni popusti na vsa vozila iz zaloge.

Izkoristite izjemno priložnost in ujemite partnerja za vse življenjske poti. Samo do konca junija vam v salonih BMW ponujamo dodatni popust na vsa vozila iz zaloge**, poleg svojega novega BMW vozila pa ob financiranju preko BMW Financial Services, prejmete še paket BMW Repair Inclusive*, ki vam zagotavlja 4 leta ali 200.000 km podaljšanega jamstva.

POSEBNA PONUDBA ZA RABLJENA VOZILA BMW.

Dodatni popust na vsa vozila BMW Premium Selection iz zaloge.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč tudi načelo. Odkrijte užitek v vožnji BMW Premium Selection rabljenih vozil, skupaj z dolgoročnim jamstvom.

MESTNI IGRALEC.

BMW serije 2 Active Tourer z bogato opremo že za 20.990 EUR.

Ponudba velja za novo vozilo BMW 216i Active Tourer do 31. 12. 2018 in ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Za več informacij se obrnite na prodajnega svetovalca BMW.

NEPREKOSLJIV.

BMW serije 3 z bogato opremo že za 24.990 EUR.

Ponudba velja za novo vozilo BMW 318i Limuzina do 31. 12. 2018 in ni združljiva z ostalimi prodajnimi akcijami. Za več informacij se obrnite na prodajnega svetovalca BMW.

ČISTI ELEKTRIČNI UŽITEK.

Čisti električni užitek, razelektrena cena - BMW i3 z bogato opremo že za 29.990 EUR.

Elektrificirajte se in preverite posebno ponudbo v kateri sta trajnost in užitek v vožnji združena v popolnost. Ponudba velja za omejeno količino bogato opremljenih premium električnih vozil BMW i3, ki jih v tej posebni ponudbi lahko brez emisij odpeljete z enoletno naročnino na paket Brezskrbni 15.000, ki vam omogoča brezplačno polnjenje na polnilnih postajah. BMW i3 ni zgolj »zeleno vozilo«, temveč vam z agilnimi pospeški in drzno podobo prinaša popolno vozno izkušnjo.

AKTUALNA SERVISNA PONUDBA.

Odkrijte številne prednosti BMW servisa

Dnevi so krajši in zunaj je hladno. Samozavestno sedete v svoj BMW in veste, da ste popolnoma pripravljeni na zimo. Namreč z BMW originalno dodatno opremo imate vse pod nadzorom. Počutite se varni in pripravljeni na zimske dogodivščine. BMW originalna dodatna oprema ustreza vsem vremenskim razmeram in se popolnoma prilega vašemu BMW. Brez težav prevažajte smučarsko opremo v originalnem BMW strešnem kovčku. Za vaš eleganten slog pa naj poskrbijo izdelki edinstvene BMW Lifestyle kolekcije. Veselimo se vašega obiska, kjer vam bomo z veseljem svetovali.

POSLOVNA PONUDBA BMW.

BMW Business Edition.

Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.
Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO2: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so simbolne.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!