NA POČITNICAH RADI POLEŽAVAMO. RAZEN, ČE NAM ODPOVE MOTOR.

Srečno vožnjo. Z originalnim motornim oljem BMW in servisom.

Ne glede na to, kako želite organizirati svoje življenje, vas BMW spremlja kamorkoli greste. To pa terja tudi svoj davek. Zato zaščitite svoj BMW z originalnim motornim oljem BMW ter izkoristite izjemno zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Privoščite svojemu BMW bolj gladek tek motorja z originalnim motornim oljem BMW in servisom.
Originalno motorno olje BMW

SPLETNO NAČRTOVANJE TERMINA.

Servisni partner BMW vam bo z veseljem svetoval o vseh izdelkih in storitvah, ki vam bodo pomagali vzdrževati najboljšo zmogljivost motorja BMW in ohraniti njegovo dolgo življenjsko dobo. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in uporabite našo udobno spletno storitev, da se dogovorite za termin s servisnim partnerjem BMW v svoji bližini! Rezervirajte servisni termin

ORIGINALNO MOTORNO OLJE BMW. ZMOGLJIVOST. UČINKOVITOST. ZAŠČITA.

Motorna olja BMW TwinPower Turbo podpirajo lastnosti motorjev BMW in pripomorejo k optimalnemu razvoju moči z visoko učinkovitostjo, hkrati pa pomagajo zaščititi motor pred obrabo in korozijo. Zagotavljajo, da motor ostane čist in podaljšajo njegovo življenjsko dobo. Z originalnimi motornimi olji BMW TwinPower Turbo boste vedno na varni strani. Naj gre za motorna olja “Select” srebrne kategorije, motorna olja “Premium Efficiency” zlate kategorije ali motorna olja “BMW M Performance” rdeče kategorije – odkrijte idealno originalno motorno olje BMW za svoj motor BMW in izkoristite dolgotrajno zmogljivost.
Originalno motorno olje BMW

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorna olja za trajnostni užitek v vožnji: ta olja ne samo, da prispevajo k dobri zmogljivosti motorja, ampak pomagajo ohraniti njegove pomembne dele čiste in ga zaščititi.
Originalno motorno olje BMW

BMW TwinPower Turbo Gold.

Vsaka pnevmatika je uspešno opravila najstrožje testiranje z do 50 različnimi kriteriji kakovosti (oznaka EU na pnevmatiki zahteva skladnost z zgolj tremi kriteriji).
Originalno motorno olje BMW

BMW TwinPower Turbo Red.

Dolivanje z adrenalinom: motorna olja M TwinPower Turbo rdeče kategorije so prilagojena posebnim zahtevam najzmogljivejših motorjev BMW M, medtem ko zagotavljajo odlično zaščito ležajev in izjemno zmogljivost tudi v ekstremnih pogojih vožnje.
Originalno motorno olje BMW

VZDRŽUJTE TEK SVOJEGA MOTORJA.

Originalno motorno olje BMW in servis.

Kontakt s servisnim svetovalcem
Originalna motorna olja BMW izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, ki jih zahtevajo motorji BMW, in odlično izkoriščajo njihov potencial v smislu zmogljivosti, učinkovitosti in dolge življenjske dobe. Izboljšajte vzdrževalna dela na svojem BMW z originalnim motornim oljem BMW ter dolgoletnim strokovnim znanjem in izkušnjami naših servisnih strokovnjakov.
1 Dokazan prihranek goriva BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20; (i) po WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) v primerjavi z motornimi olji BMW Longlife-01 (preskušeno na BMW).

2 Na podlagi standardiziranih preskusov z usedlino.

3 Na podlagi standardiziranih preskusov NOACK.

4 Velja za vse razrede viskoznosti 0W. Razredi viskoznosti 5W zagotavljajo zmogljivost pri nizkih temperaturah vse do -35 °C.