BMW STORITVE.

Vedno na voljo, pripravljeni, da pomagamo.

BMW pomeni popoln užitek v vožnji. In popolne morajo biti tudi vse ostale storitve BMW. Pri BMW in mreži pooblaščenih trgovcev BMW se tega zavedamo, zato vam nudimo popolno pomoč in podporo pri nakupu, financiranju in vzdrževanju vašega BMW.

BMW SERVICE.

Z nakupom vozila BMW ste se skupaj z užitkom v vožnji odločili tudi za kakovosten servis in vzdrževanje. Pri pooblaščenem servisu BMW vedno točno veste, na kaj se lahko zanesete: kakovost in kompetenca pri vzdrževanju, popravilo in svetovanje z odlično usposobljenim strokovnim osebjem ter informacije in diagnostične naprave z računalniško podporo.

Servisne storitve BMW:

  • Pregled in vzdrževanje
  • Mehanska in električna popravila
  • Karoserija in lak
  • Popravilo malih poškodb in nega
  • Aktivni servisni sprejem
  • Hitri servis

ORIGINALNI DELI IN OPREMA.

Vaš BMW iz dneva v dan razvija visoko zmogljivost in za polno funkcionalnost prihaja do součinkovanja vseh delov. Zato stavite na originalne dele BMW: odlična zmogljivost se doseže le s precizno usklajenostjo vseh delov glede na zahteve vsakega posameznega modela BMW. S tem dobite vrhunsko kakovost in optimalno varnost.

Prepustite se navdihu naše raznolike ponudbe originalne opreme BMW in poskrbite, da bo vaše vozilo odlično opremljeno za vsako potovanje. Veselite se inteligentnih rešitev za transport, informativno-zabavne vsebine in notranjost, kakor tudi naše super športne ponudbe opreme M Performance. Vsa originalna oprema BMW je narejena po meri za vaše vozilo BMW.

Ne glede na to, kaj prinaša nov dan, bo ta zagotovo ravno pravšnji. In sicer zato, ker ga oblikujete sami. V skladu s svojim osebnim slogom in z izdelki BMW Lifestyle.

FINANCIAL SERVICES.

Izbira novega avtomobila je popolnoma osebna stvar – zakaj bi bilo financiranje drugačno? Nakup novega vozila BMW je več kot enostavna finančna transakcija. Gre za začetek pomembnega, dolgoročnega partnerstva.

Zato smo pri BMW Financial Services oblikovali široko ponudbo finančnih produktov, ki so prav tako individualni, kot ste vi.