NOVI BMW X5.

Možnost poslovnega najema že za 989 EUR na mesec.

Rezervirajte testno vožnjo
Šef je tukaj in je postavil vse na svoje mesto: novo vozilo BMW X5. Njegova navzočnost se kaže na njegovem obrazu – pokončna, močna in elegantna. Mogočna enodelna rešetka hladilnika v obliki ledvičk nakazuje, kaj se bo zgodilo, ko bo močno zajela sapo. Zaradi izrazite X oblike žarometov pa je povsem jasno, kdo bo prevzel vodstvo. Novo vozilo BMW X5, ki je opremljeno z novimi tehnologijami za večjo varnost in najvišjo vozno dinamiko na vsaki površini, dobro ve, kam iti. In kako priti prvi.

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8–8,5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 200–193

ŽELIMO VAM POKAZATI VEČ.

Prosimo, da se strinjate z našimi piškotki.

Piškotki nam omogočajo, da vam ponudimo boljše storitve. Še posebej "nujno potrebni" piškotki omogočajo funkcije, brez katerih ne bi mogli uporabljati spletne strani, kot je predvideno. Zato vam močno priporočamo, da nastavite svoj spletni brskalnik, da sprejema piškotke z naše spletne strani.

Sprejmi piškote

BOGATO OPREMLJENI BMW X5 ŽE ZA 989 EUR NA MESEC.

Novi BMW X5 je več kot avto, pusti svoj pečat na cesti in brezpotju. Za vas smo pripravili posebno ponudbo podjetja, kjer lahko bogato opremljeni BMW X5 s financiranjem preko BMW Financial Services odpeljete domov že za 989 EUR na mesec.

Posebna ponudba za BMW X5 xDrive30d že serijsko vsebuje bogato opremo:

  • Avtomatski menjalnik
  • Usnjeno oblazinjenje
  • Sistem BMW Life Cockpit Professional
  • Električna nastavitev prednjih sedežev

Vse to že za 989 EUR na mesec preko BMW Financial Services.

*Ponudba velja za poslovni najem preko BMW Financial Services.

PAKET SERVICE INCLUSIVE IN PODALJŠANO JAMSTVO.

Vsi, ki svoje novo vozilo BMW X5 financirajo preko BMW Financial Services poleg privlačnega mesečnega obroka 989 EUR pridobijo še brezplačni paket BMW Service Inclusive in podaljšano jamstvo.

  • BMW Service Inclusive velja 5 let ali 100.000 kilometrov, karkoli se zgodi prej.
  • Podaljšano jamstvo velja 3 leta ali 200.000 kilometrov, karkoli se zgodi prej.

*Ponudba velja za poslovni najem preko BMW Financial Services.

FINANCIAL SERVICES.

Izbira novega avtomobila je popolnoma osebna stvar – zakaj bi bilo financiranje drugačno? Nakup novega vozila BMW je več kot enostavna finančna transakcija. Gre za začetek pomembnega, dolgoročnega partnerstva.

Zato smo pri BMW Financial Services oblikovali široko ponudbo finančnih produktov, ki so prav tako individualni, kot ste vi.

VODJA.

Cestni užitki ali dinamična vožnja po brezpotju. Novi BMW X5 je kos vsem izzivom in pooseblja DNK družine BMW X. Ste kos izzivom, ki jih ponuja?

*Finančna ponudba poslovnega najema velja za pravne osebe in za vozilo BMW X5 xDrive30d, MPC 78.105,00 EUR. Ponudba je neobvezujoča in velja v primeru financiranja preko BMW Financial Services, ki si pridržuje pravico, do spremembe pogojev ali zavrnitev financiranja, brez dodatne obrazložitve. Ekskluzivna ponudnika finančnih storitev BMW Financial Services v Sloveniji sta Gorenjska banka d.d. in GB Leasing d.o.o.. Več informacij o ponudbi, pogojih nakupa, izračunu mesečnega obroka ali personalizacijo ponudbe lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem trgovcu BMW. Slika je simbolna.

Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

Vrednosti za vozila, ki so označena s (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

(4) Predvidoma na voljo od četrtega četrtletja 2018 naprej.